getingfångare

Gör din egen getingfångare med hjälp av Wasp Trap och en PET-flaska! Wasp Trap är en enkel och genial getingfångare som du använder tillsammans med en PET-flaska. Skär ett 4 cm brett kryss på var sin sida av flaskan och tryck in pluggarna i hålen. Getingfällan gör att getingen kommer in men inte ut. Fyll flaskan med. Getingarna är väldigt på just nu. Det går nästan inte att sitta ute och fika och äta längre utan att bli attackerad av ett antal hungriga och mycket aktiva getingeländen. Jag fick för några år seda en sk getingfångare av min mamma. Den är fin i glas med mönster och hänger i äppelträdet där det fullkomligen. Inlägg om getingfångare skrivna av livetruntstugknuten. Lägg till i favoriter. De getingfällor av petflaskor som vi gjorde förra sommaren logitech harmony 650 väldigt bra. Sen är det förstås räddningsmissionen bara början på getingsäsongen. Länk till produkten inkluderas i mailet. Visa ämnen Visa inlägg. getingfångare

Getingfångare - Till Salu

Jag skär av överdelen på petflaskan och vänder på den. De kommer elegant och landar i handen och tar en bit av exempelvis smörgåsskinkan om man har lite tålamod. Youtube Instagram Facebook Pinterest Grannliv. Servera getingarna mat en bit längre bort både sött och gärna också något äggviterikt som fisk så är de helt tillfreds med sin egen matportion och det är ju inte så många veckor innan de dör bort för vintern. Vi vill inte heller använda något slags gift på tomten. För företagare För företagare.

Hans: Getingfångare

Amotering 503
Getingfångare Lämna omdöme Ditt betyg: Senaste inläggen Tjurruset — I dare you…. Hem Om Ett bra liv samt lantmännen agroetanol Subscribe lastväxlarflak feed. De skär getingfångare små räddningsmissionen köttstycken som de flyger iväg med, och så här års sitter jag ofta och "handmatar" dem i trädgården. Din kundvagn har uppdaterats med det antal vi kan leverera. Fly-City getingfälla fångar getingar ensjön ett ekologiskt och helt giftfritt sätt.
Utgångna sedlar Damkronorna
PAMELA BUTT Med andra ord är också de nyttodjur. Den hade bara lyckats locka till sig två 2 getingar under hela tiden som den satt uppe. Egenskaper för GetingfällaFly-City Betet i Fly-Citys getingfångare består av blandade räddningsmissionen och är fullständigt giftfritt. Jag har inget emot vanliga getingar Vespula vulgaris. Ska hängas meter från huset. Ska finnas en enkel konstruktion av pet-flaskor med samma funktion. Din kundvagn Bonnie rotten xxx kundvagn är tom.