min iphone

Lär dig hur du kan använda Hitta min iPhone för att hitta en förlorad iOS‑enhet, Apple Watch eller Mac. Slå på Hitta min iPhone på dina Apple-enheter. Appen Hitta min iPhone och patiocleaning.info kan hjälpa dig hitta dina enheter igen om du tappar bort dem. Läs om vad du kan göra om skärmen på din enhet har låst sig eller inte svarar när du trycker på den, eller fastnar när du slår på enheten.

Min iphone - bokar nra

Hur stänger jag av eller avbryter förlorat läge? Om du byter till en telefon från annan tillverkare än Apple  avregistrerar du iMessage. Kontakta din operatör för att få hjälp med att överföra tjänsten till den nya ägaren. Klicka på Alla enheter och markera den enhet som du vill radera. Om den inte gör det  läser du om vad du ska göra. Om du använder en väns dator klickar du på Lita inte på.

Min iphone - tre fjrdedelar

En grön punkt betyder att den är online. Läs om hur du hittar din Mac. Om skärmen är svart eller låst Om din skärm är svart eller låst, kan du behöva tvinga enheten att starta om. Om din iPhone, iPad eller iPod touch försvinner eller om den blir stulen Om du tappar bort din iPhone, iPad eller iPod touch eller tror att den är stulen, kan du kanske hitta den med hjälp av de här stegen och skydda din information. Vid stöldanmälan måste du troligen ha enhetens serienummer. Klicka på den aktuella vyn, t. Om den inte gör det  läser du om vad du ska göra.