recept omelett

Omelett går snabbt att fixa till frukost! Här är ett recept på ostomelett och ett recept på italiensk omelett. Omelett – hur enkelt och gott är inte det? Varje gång jag äter omelett frågar jag mig varför jag inte gör det oftare. Varje gång! Det går ju att variera i oändlighet och kan ätas till frukost, lunch, middag och till och med till efterrätt. Ägg är dessutom det mest kompletta livsmedel du kan äta (den mat du skulle välja. Vispa ägg, vatten och salt lätt med en gaffel. Dra ett par varv med pepparkvarn. Tillsätt eventuell fyllning i smeten. (Fyllning kan också läggas på omeletten efter gräddning). Hetta upp fett i stekpanna, häll i smeten. Stek på medelvärme. Rör försiktigt med gaffel i den stelnande smeten, så att lös smet når botten. Omeletten är.

Recept omelett Video

How to Make a Folded Omelette

Recept omelett - istllet silvret

Jag ska definitivt testa någon av dom goda fyllningarna, själv är jag rätt dålig på att hitta på saker att stoppa i omeletten. Låt glida ur pannan utan att vika dubbel och använd sedan omeletten som wrap med god fyllning i! Råbiff med dijonmajonnäs och friterad svartkål Lisa Lemke. Följ det enkla grundreceptet på omelett ovan och variera med smaksättningar och fyllningar som du gillar. Snabb omelett med grönsaker, sesam och ingefära Jennie Walldén.

Recept omelett - Sjstad skulle

Gud vad sugen jag blev på omelett nu. Omelett på två olika sätt. Omelett går snabbt att fixa till frukost! Dragonkyckling med ris Jessica Frej. Använd vätska från blåbär i omeletten och toppa omeletten med blåbär. Konstigt, jag är i samma situation precis. Omelett äter vi aldrig… konstigt, för gott är det ju ;- Får se till att det blir ändring på det! recept omelett