rsk databasen

Vi underlättar för installatörer, grossister och fabrikanter genom att tillhandahålla identitet (RSK-nummer) och innehåll (RSK-formatet) som på ett standardiserat sätt kan användas av branschens aktörer. Vår publika sida patiocleaning.info ger exponering av VVS-branschens produkter före, under och efter installation. RSK-katalogen, numera RSK-databasen, är ett begrepp i VVS branschen. RGF startade och utvecklade detta produktregister under årtionden fram till år då vi överlät driften åt VVS Information Data AB. VVS Information Data AB ägs till lika delar av VVS Fabrikanternas Råd och RGF, Svenska Rörgrossistföreningen. RSK-databasen, allt om VVS-produkter. Här hittar du enkelt information om VVS-produkter, så som monteringsanvisningar, produktblad, typgodkännande och bilder m.m.. rsk-nummer. aktiva artiklar. tillverkare. bilder. Produkter. Kategorier. Tillverkare. Sök. Visa alla: Kategorier Tillverkare.

Rsk databasen - TURBO

I databasen finns produktbenämningar, teknisk information och övrig beskrivande information som bilder, produktbroschyrer, byggvarudeklarationer, drift- och skötselinstruktioner, monteringsanvisningar m. Eftersom det inte finns några uppgifter om vad produkterna kostar eller när de kan levereras, är nästa steg att, med den produktinformation man fått fram i RSK-databasen, vända sig till lämplig återförsäljare och göra upp affären. Och så kan det nog vara för en del. VVS-Information administrerar och utvecklar RSK-systemet i VVS-branschens gemensamma produktdatabas, ett väletablerade system för att effektivt förmedla produktinformation till branschens aktörer. Det är smidigt att ha all information på ett ställe, så att grossisten, installatören eller slutanvändaren kan hitta information om de artiklar de behöver.

Rsk databasen Video

Och den är tillgänglig för alla. Vi har fått stor uppmärksamhet kring kvaliteten på den tekniska informationen i RSK-databasen. Till artikeln visas även de dokument som hör till produkten. Grönkålssoppa någon frågar om bepanthen VVS-produkt är det den naturligaste saken i världen att gå in på rskdatabasen. Efter konstnärsnämnden vi lagt stort fokus på benämningarna. rsk databasen