russetiden

I denna serien får vi följa tre olika norska studentgäng under deras festliga "russetid": grabbgänget Bussen , tjejgänget Tucker's och det kristna studentgänget som kallar sig Krussen. Nytt avsnitt varje fredag! Avsnitt 1. Det är examenssäsong i Norge och alla har fullt upp med att förbereda sina russebussar och. Har du sett tv-serien Skam men tycker att det inte är helt lätt att förstå alla norska ord som russebuss, hyttetur och drittsekk? FRIDA guidar dig! Inlägget är sponsrat & innehåller adlinks från Adviral · 1. Här/2. Här/3. Här/4. Här/5. Här/6. Här/7. Här/8. Här. Ska du snart ta studenten och inte hittat en klänning du vill ha? Här har jag letat fram ett collage som kan inspirera dig att kanske hitta din studentklänning. Själv hade jag en studentklänning från. russetiden

Russetiden Video

RUSSETIDEN 2017 Redan i tredje avsnittet av första säsongen börjar Vilde, Chris och Eva bolipompa prata om russebussar. Just nu på Russetiden. Låtarna spelas upp på fester och russefestivaler. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Ibland gör studenterna sina låter själva, men det porno svenska är att de anliter en känd DJ. Busschefen Anne-Marit Expressen tidning vet att nextdoor är hennes uppgift att lösa situationen.

Russetiden - 1990

Egna frackar Många ritar på dem själv, medan andra kanske känner någon som är bra på att teckna och låter dem göra det istället, berättar hon. Svenska Skampoddens Anna-Karin Linder pratar Skam , norsk russe-kultur, Skam -turism, seriens avtryck i norsk nationell självbild och om det är sant att norska män inte går ned på kvinnor. Då kan mittengången bli dansgolv. Är det alltid sån här stämning på bussen? Avsnitt 4 Bussen ställer upp på fyllefotboll mot Creepshow, Helene från Krussen ställer upp på en minst sagt ovanlig radiointervju. Det kan däremot vara lite klurigt att förstå alla norska ord i serien, så här bjuder vi på en ordlista som gör det hela lite lättare.