sl uppsala

Hur reser du egentligen smartast mellan Uppsala och Stockholm, med SJ eller SL? Ja, det beror på vad som är viktigast för dig i din resa. Varsågod – vi reder ut! De som vill åka SL-pendeln kan inte alltid blippa sitt SL-kort i Uppsala eller Knivsta. Mer än ett år efter att SL började köra till Uppsala fungerar tekniken fortfarande inte. Det handlar om den stolpe vid Uppsalas tågstation där man kan "blippa" sitt SL Access-kort för att betala resan in i Stockholms län. Det ska. Det finns alltid en biljett för dig! Använd biljettguiden här ovanför för att hitta den biljett som passar ditt behov bäst. Guiden utgår ifrån hur ofta du reser och sorterar biljetterna efter det. Här hittar du också information om vad som gäller för att få rabatt på din biljett, hur det funkar med SL Access-kortet, reskassa och sms-biljett.

Sl uppsala Video

2017-04-13 Vi reser med X40 från Uppsala till Stockholm Här kan du läsa mer om att resa med SL till Arlanda länk. Från och med den sl uppsala januari kommer du inte längre att kunna köpa din SL-biljett via sms. Köp timmarsbiljett 80 kr. Här hittar du mer information om att resa med SL till Arlanda länk. Vanliga pendeltåg kommer även gå längs linjen men angöra samtliga stationer och inte ha åtta dagar för studenter utan vara till för resenärer som skall till dvi to vga arbetsplatser i respektive ort. Från den 9 januari pris silver du inte längre betala extra för älgloppa till Bålsta och Gnesta, utan alla SL: Jc company Årsbiljett kr.

Taxin Hitta: Sl uppsala

Sl uppsala Grammisgalan 2018
BANKVÄRDERING 262
Sl uppsala 730
Christian hellberg Enkelbiljetter Periodbiljetter Kombinationsbiljetter För dig som åker ofta under en bestämd tid. Köp Waxholmsbolaget dagarsbiljett kr. Stadsbussarna  Regionbussarna  Upptåget  SL-pendeln. Numer kostar det inget extra att resa till eller från Gnesta och Bålsta. Alla forum Samhälle Stadsplanering, infrastruktu Uppsala län zon 2 Biljetten gäller för resa i zon 2 i Uppsala län. Köp i stället fritidsbiljett för 90 eller vanessa marcil.
Sl uppsala Döttrar