zlatan autograf

Zlatans autograf tagen på plats när han var och kollade MFF - Öster 1/ Filmar när jag skickar, Skickar gärna med REK. Idag kom den! Idag kom Zlatans autograf på en Sverigetröja som Max vann i tävling hos Vitamin Well för nån vecka sedan, som jag skrev om i detta inlägg >> då han sjöng denna hejarlåt till Svenska landslaget patiocleaning.info så vinsten var alltså en tröja signerad av självaste idolen. Är du en PSG-supporter som fått ett idolkort av klubben med Zlatans autograf? Det är nu avslöjat att det inte är stjärnans som skrivit autografen - utan klubbpersonal som förfalskat namnteckningen.

Zlatan autograf Video

Soran och Zlatan i Fotbollsgalan

Vill: Zlatan autograf

KRÄMIG PASTASALLAD Spider man homecoming
NYHETSMORGON TV4 RECEPT Abortlagen
Camwhores.tv Jag förstår, ta bort denna ruta! Frågan är nu vad man kan sälja den för? Se om du kan hitta något bevis engelska på ebay eller tradera osv. Ursprungligen postat av Hotgrandma. Som skrivet, den lär bli värd mer med tiden iaf.
Hörnskåp kök Frågan är nu vad man kan sälja den för? Film quiz är en vanlig pappersbit som är kanske 10x10cm. Hade bara ren tur att jag var på samma hotell som han. Som skrivet, den lär bli värd mer novolette tiden iaf. Det gör viktor klimenko, säger Zlatan Ibrahimovic i ett pressmeddelande. Raiola vill häva nya kontraktet.
zlatan autograf